30. април 2010.

Nova hotelska ponuda Zabljaka


Pred sezonu 2010, u strogom centru Zabljaka, gostima će otvoriti vrata novi hotel -“Gorske oči”. Većinski vlasnik hotela je Fond PIO, a manjinski -Opština Žabljak, Gostima je na usluzi smještaj u devet dvokrevetnih soba, 15 poluapartmana i sedam apartmana. Kapacitet hotela je 65 gostiju. Prvi gosti se očekuju na dan otvaranja, uglavnom iz Herceg Novog, Podgorice i Nikšića.
Kategorizacija hotela je u toku a s obzirom na sadržaje očekuje se visok rang. Hotel je savremeno opremljen, svaka soba i apartman imaju TV sa sateliskim programom, a aperitiv bar, kongresna dvorana, sportsko-rekreativni prostori ispunjavaju visoke standarde.
Iako se ove godine u hotelu neće organizovati Doček nove godine, pripremljeni su novogodišnji aranžmani od tri i sedam dana. Trodnevni novogodišnji aranžman za dvije osobe u apartmanima košta 330, a sedmodnevni 700 eura, u poluapartmanima 300, odnosno 630, a u dvokrevetnim sobama 120 trodnevni i 245 eura sedmodnevni boravak. Nakon novogodišnjih praznika, pa do 8. februara, apartman za dvije osobe dnevno košta 90, a naredni period zime 72 eura. U tim periodima, dvoje u poluapartmanima plaća 80, odnosno 64 eura, a u dvokrevetnim sobama 30, odnosno 25 eura, s tim što djeca do 12 godina dobijaju popust od 50 odsto.

Нема коментара:

Постави коментар